Boost it up with some boots!

Man kan inte annat än bara älska dessa härliga kängor, perfekt för en svensk höst/vinter. Bara att traska ut i alla väder och ändå hålla uppe mode lejonet i dig!

Behrnie presenterar Dr Martens:



 

Fur it up!

En härlig gammal classicer är tillbaka igen, pälsen! Nu när temperaturen börja sjunka mot minus måste vi behåra oss mer och vad passar inte bättre då än en fabolouse fur jacket?

Är du mot att döda djur tar du bara på dig fejk pälsen, no problem det är lika snyggt vilket som!

Personligen är jag förälskad i fendis nya collection av pälsjackor speciellt denna här nere, den kanariefågel-aktiga jackan. I love!! Men Mulberrys jacka är ganska härlig den med. Den björn liknande jackan passar bäst mot landet och inte i storstan!

Men det finns som sagt mycket att välja mellan så frossa i päls folk det är ett mycket vackert plagg! Som sagt det behöver inte vara den äkta varan vi måste ju tänka på våra vänner djuren också!!

Fenid
 
Mulberry
 
Alexander McQueen
 
Cristiano Burani
 
Michael Kors

Friday Im In Love!

Fredag fredag fredag, I love it!! Dock inte mycket till väder här i Örebro, regn och blåst med andra ord storm.

Men de stoppar inte en livsnjutare som mig.

Life is a party


Gult är fint!

Det som är så härligt med denna höst är att man inte bara behöver klä sig i dem dova färgerna som vinrött, lila och svart. Nej du kan nu toppa din outfit med GULT! Pigga upp stilen med gula accessoarer i kanske citrongul, neon eller kanariefågel? Personligen föredrar jag den lite starkare färgen så som kanariefågeln presenterar.

Men glöm inte att matcha det med dem gula skorna också då är du fashion queen of the street!


Musica

New hits on my little list!
 
Calvin Harris Ft. Example - We´ll Be Coming Back
Agnes - All I Want Is You
Swedish House Maffia Ft. John Martin - Don´t You Worry Child
One Republic - Feel Again
 
 

Hair

Testade Victoria Beckhams frisyr hemma med lite uppsättning här och där, men jag diggar den grymt mycket!


Roitfeld

Nu lanserar Carine Roitfeld en ny serie med MAC där du kan hitta produkter från hennes signaturlook nämligen den svarta sotningen! Men du kan även finna läppstift och nagellack i den helt nya kollektionen!

Ett hett tips är att införskaffa sig denna unika kollektion!


BON!

Jag måste tipsa om den absolut bästa tidsskriften t i Sverige, detta är tidningen BON. Här kan ni finna stor inspiration till både makeup, stil och mode. Men även för er fotografer kan tidningen ge stor nytta då bilderna är helt amazing!

Så tralla ner till Pressbyrån eller 7-eleven och köp den nu och kika i, ni kommer inte bli besvikna de lovar jag er!


red

Jag övade mig på att göra läppar innan helgen och här ser ni hur snyggt det kan bli om man verkligen får till form och färg!

De blir många smaskiga kyssar med dessa läppar!
 

Behrnies list

Här kommer en lista på de låtar som spelas i mina högtalare denna härliga fredag, dra ner och njut!
 
Devlin Ft. Ed Sheeran - Watchtower
Fergie Ft. Pitbull - Feel Alive
The Script Ft. Will.I.Am
Alexandra Burke -  Hallelujah
Pixies -  Hey
Gloria Estefan - Hotel Nacional
Flo Rida - I Cry
Alina Devecerski - Ikväll Skiter Jag I Allt
Ellie Goulding - Lights
Take That - Love Love
Maroon 5 - Lucky Strike
Michael Jackson - Bad 25
Pink - Blow Me (One Last KIss)
David Guetta - She Wolf
R.I.O Ft. U-Jean - Summer Jam
Will.I.Am Ft. Eva Simons - This Is Love
Far East Movement - Turn Up The Love
Conor Maynard - Vegas Girl
Wankelmut - One Day
PSY - Gangnam Style 
 
Peace out!
 
 

Wonderful Thursday

Det blev en härlig promenad i det kall-varma vädret, dessutom har jag myst med min fina lilla nini Bobbo! Han är ett av mina favvo djur, många kanske tycker att en kanin är ett värdelöst djur men dem är ju så söta!

Dessutom är ju kaninen nya modedjuret enligt mig spola ner chiuauan och ta fram en liten sele och ta ut ninisen eller stoppa den i väskan och bär runt. Dem är tystare, sötare, tussigare och mycket mer keliga!

Ja kort sagt de blev en härlig torsdag!


Youre Funny Face

När jag kikar på HMs nya mode ser jag att det är mycket 60-tal som speglas i bilden. Både med håret och eyelinern, du kan nu tänka stort och volym. Tupera tupera tupera! Men var försiktig och använd en bra borste så att inte håret går av och slits för mycket.

En film som kan inspirera er mycket om ni vill skapa denna look i håret eller ansiktet kan då se; Funny Face, med den underbara Audry Hepburn! Den är dessutom super bra och romantisk, från 1957.
OBS. den är i färg så den är fullt duglig att se på. En underbar liten klassiker som dessutom öppnar dörrarna till kreativiteten till hur du ska fixa till ditt hår och make så att de ser välgjort ut. Så se den en kväll då rastslöheten faller in!
 

Redilicious

Röda läppar ska spegla passion, sensualitet och dramatik det vill säga höstens nya kvinna. Hon ska framstå som stark i sig själv och framgångsrik och inte den söta lilla flickan som de var i sommras, nej nu ska hon växa upp och bli mer mogen!

Vissa kan tycka att de är klurigt att hålla på och måla med läppstift och penna men här kommer de absolut bästa tipsen från mig the makeup artist så du kan gå på krogen med sug i blick och läckra läppar;
Börja med att leta reda på en penna som matchar färgen till ditt läppstift så dem går ton i ton. Sedan vässar du till pennan och börjar följa den runt amorbågarna men bara över dem fortsätt inte runt hela läpparna! När du gjort amorbågarna och sedan fyllt i med pennan över hela de lilla området på läppen så börjar du på den nedre delen precis under amorbågarna och följer en liten bit och målar sedan ihop med den övre målningen. Tips, tänk geisha mun eller en liten dock mun! Fyll nu i resten utav läpparna med pennan så att dem blir helt röda överallt. Detta gör du för att få de jämt och så att linjen följer munnen precis. Amorbågarna är alltid svårast att måla därför tar man dem först. Det måste vara en jämn färg över hela läppen annars blir de fläckigt sen. Nu kan du ta en läpp penseln eller din mjuka consiler pensel och måla på med läppstift över de målade området och voila du har lika fina och röda läppar som alla modeller har!

Hoppas ni förstått tanken i hur man kan göra, allt handlar om teknik och en kreativ hand! De klarar alla som vill. Jag vill se mer röda läppar så hem och måla nu!


W vs V


Willy Wonka vs Vuitton fall 2012!

Goo Willy!!




spola ner bantningsmetoden!

Jag satt och läste om bantningsmetoder och olika dieter och kom att tänka på att alla är bara skrönor!! Jag har testat många dieter; frukt dieten, GI, Kålsoppa-dieten, flygvärdinne dieten och så en egen ihop knådad diet då ja blandar alla dessa till en behrnie diet!
Och de var bara skit! Funkar inte, jag säger detta bara ta en power walk varje dag i en timme och sen ät fräscht och nyttigt, godis går bra ibland, du kommer se skillnad!

Jag är ett fan av sallad så jag brukar göra mycket olika nya salladsrätter med fantastiska smaker och mumsiga bitar så som avocado och fetaost. mummaa!

Leta själv upp ett gott recept på en sallad och knapra på i höst, de må vara en sommarrätt men så gott! Annars kan du köra på svamp soppan i kylan de är inte fel det heller.

Här har du kroppen av en livsnjutare!


Visdome!

Visdomsord att ta till hjärtat:

Imperfection is beauty, madness is genius! - Marilyn Monroe
 
 

sikta högt!

Stöveln gäller nu i år igen, modets höjdpunkt! Ju högre de kryper upp mot benen desto bättre.

Vill du matcha militär looken med ett par stövlar tipsar ja om att de ska vara ett par höga boots med snörning. Toppa de med ett par långa handskar och du är med i matchen!

Mina favoriter kommer ifrån; Alexander Wang, Vivienne Westwood, Emilio Pucci, Jimmy Choo och Givenchy som ni ser här nere. Sko frossa!!




She's a lady!

Fixade till min syster inför partajj ikväll, makeup inspirerad av Elle tidningen! Lite konstnärligt av sig kanske men jag älskart.

Nu ska hon spatsera Örebros exklusivare gator, lite finare lite bättre.

Botten upp och resten i håret!
 
 

Hatt-i- fnatt

Louis Vuitton autumn 2012 visning var fantastisk enligt mig, deras hattar är fab!! Dem ska bäras med stil och en gnutta charm. Fantastiskt kul att titta på!

Dessutom har dem ett engelsk inspirerat mode blandat med Willy Wonka tema! (Tänker på glasögonen då).

Men hur som haver dem tar hem det med den lyxbeigea färgen blandat med puder rosa och de utomordentliga fantasifulla hattarna. I love!! En champagne succé som vanligt.

Glöm ej hatten i höstmörkret, ett stort mode-plus!


Barouqe style!

Jag kan inget annat än att älska höstens barock stil: guld, blommigt, detaljerade smycken, broderade jackan, stora bälten och dova färger! Låt fantasin flöda när du du tar ihop din barokanska outfit. Detta kommer vara en stor del av min höst garderob kanjag säga!
 
Balmain är en stor favorit när de kommer till Barock kika in deras kläder och skor! It is to die for!

Fashion queen on the street!


L'oreal model hunt!

Ja nu har man prövat lyckan att söka sig till L´Oreals nya modell jakt! En dröm som jag än inte fått sann.

Hittills har jag i alla fall utbildat mig till makeup artist på Mikas Makeup Academy och har gjort en liten del med schysta jobb med kända fotografer så som Hans Ericksson. Men nu är de dags att ta steget framför kameran!

Här är länken till om ni vill kika på tävlingen eller tävla!

http://lorealapps.com/ccg_se/redirect?url=http://lorealapps.com/ccg_se/competitionentry/isabelle-8/
 

The brand new

Nu är de höst och dem nya kläderna ska fram ur garderoben, men de många glömmer är just själva makeupen. Den måste ju matcha dem snart dova tonerna i naturen och den bleka du.

Jag har tagit reda på de nya nu i höst 2012 och de ska vara mörkt och väldigt geometriskt och starkt. Dramatiskt! Du kan även köra på dem lyxbeigea färgerna i ton i ton och ett par röda läppar till de, det kan vara mycket passande i mörkret. Annars kör du på de geometriska som jag gjort på bilden ovan med den mörkblå eyelinern. Annars tar du den orginella svarta färgen och gör ett mer kattöga, kraftig eyeliner gäller i år till hösten med mörka volymiga fransar!

De var en snabb genomgång på hur de kan se ut i ansiktet och mer kommer de!

ciao for now.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu